Elk kind op de basisschool heeft er eentje, de trend van 2017, de spinner! Ze zijn er in alle soorten en maten, maar de meeste kinderen hebben de standaard spinner in hun favoriete kleur.

 

Ze zijn eigenlijk wel heel saai als je ze bekijkt. Een stukje plastic met een paar lagers erin. De duurdere hebben 4 lagers en de goedkopere 1 lager en 3 imitatie lagers voor het gewicht, maar het ontwerp is hetzelfde.

 

Gelukkig hebben wij een 3D printer en een creatieve zoon. Een ideale combinatie om je eigen ontwerp te maken en dus je eigen stijl te laten zien. Maar zoals bij elke rage is de prijs heel erg belangrijk. Zolang het maar goed betaalbaar is kan iedereen het aanschaffen en slaat het aan.

Wanneer je je eigen creatieve idee wilt laten printen moet je je idee kunnen omzetten in een 3d model en tekening die je kunt printen. Dit kost tijd en dus geld en daarmee wordt je eigen unieke spinner dus duurder dan de standaard versie uit de winkel. Een hersenbreker dus, de ‘dure’ unieke spinner of de ‘goedkope’ saaie? Wie durft het onderscheidt te maken?

 

Comments are closed