Papa! Het klinkt indringend dus toch maar even kijken. Wat is er gebeurd? De knop van het toilet of eigenlijk het scharnier van de knop heeft het begeven. Geen probleem, zeg ik, op het internet kan ik er vast nog wel eentje vinden. Helaas, dit model is niet meer leverbaar en de firma bestaat ook niet meer.

Paniek! Dat betekent een hele verbouwing. Nieuw inbouw reservoir, tegels vervangen en weer opnieuw voegen. Maar wacht, we hebben een 3D printer! Kunnen we het zelf niet oplossen?! Jazeker.

Het originele onderdeel hebben we nog, en dus gaan we aan het tekenen. Meteen passen we het zwakke punt aan. Handig hoor! Na een paar uur is de print klaar en kunnen we passen. Hij past, maar de kleur is nog niet helemaal goed.

Hier heeft het lokale schadeherstelbedrijf wel een
oplossing voor en na een paar dagen ligt het eindproduct netjes gespoten voor ons klaar. Nu weer terugplaatsen en
gefikst! Ziet er weer strak uit

Comments are closed